Javljanje sa Rive PG

C:\Users\Ivan\Downloads\IMG-20220414-WA0001.jpg

Simulirano javljanje sa splitske Rive

Putujuća Govornica HSP na Rivi u Splitu

Drage gledateljice i poštovani gledatelji, javljam se sa Rive u Splitu, gdje je u tijeku promocija HSP i njegova novoga sredstva za javno i političko djelovanje. Ovo je višeslojna promidžba koja u sebi uključuje žive osobe, posebno oblikovan šal na provlačenje a ne na vezivanje, hrvatska himna na MEHANIČKO navijanje Švicarske proizvodnje, popis palih za Domovinu, povezanost sa internet stranicom www.hsp-split.com koja će vam još zornije predstaviti kako stranku tako i Putujuću Govornicu koja u svom sastavu kao jedina na svijetu ima i stolicu za optuženika. U ovom slučaju optuženi su Država i Branitelji koji su stvorili Državu i Domovinu hrvatskog naroda, Republiku Hrvatsku.

Svi ostali oblici i razine komuniciranja u sinergijskom djelovanju,otvaraju neslućene pozitivne učinke. Očito za cilj imaju izvršiti utjecaj na naklonost biračkog tijela na predstojećim izborima u Splitu a i šire. Postava Putujuće Govornice koja u žarištu ima Hrvatsku i položene žrtve, pruža informaciju i očekuje naklonost posebno onih koji su dali svoj doprinos nastanku Države i obrani Domovine.

Moguća naklonost i emocije mogu se očekivati u čitavom rasponu biračkog tijela, a posebno na desnom i srednjem dijelu. Ako na ovakav način postavimo međustranačke odnose, sasvim je izvjesno da HSP ima bolje mogućnosti na svim razinama u određivanju uvjeta oko koaliranja prije ili poslije izbora.

A sada ćemo se ukratko osvrnuti na sastavnice i postupke kod informiranja oko HSP grada Splita i Putujuće Govornice. Krenimo redom i upoznajmo postavljeni promidžbeni sustav, jedinstven na ovim prostorima, a moguće i šire. Svi se bore za STOLICE, a samo ova Govornica jedina na svijetu u svom sastavu ima STOLICU za obranu žrtve.

POSTAVA: Govornica je postavljena na tapet veličine 3m x 3m nebesko plave boje .Govornica je nastajala kroz nekoliko godina,a jedna od slika iz arhive pokazuje kako se mijenjala kroz vrijeme, ovisno o raspoloživim sredstvima i uvjetima kod korisnika.

C:\Users\Ivan\Documents\HSP\Sve slike\SAM_0050.JPG

C:\Users\Ivan\Documents\HSP\Sve slike\GOV1.JPG

Radi promjene u okolnostima djelovanja, nema potrebe za šatorom, dovoljna su četiri stupića umjesto prijašnjih šest, što olakšava prijevoz. Na donjoj slici su vidljiva dva gumena kotačića na kojima se prevozi bez nošenja.

C:\Users\Ivan\Documents\HSP\Sve slike\SAM_0049.JPG

Govornica je napravljena iz dva dijela: prvi dio je tijelo govornice sa stolicom, a drugi dio je govornički dio koji je moguće i skinuti i nositi odvojeno. Povezani su sa dvije bravice. Postoje i dvije ručke za držanje tijekom vožnje. Jedna od bravica za zaključavanje kontakta je na sredini ispod slike Hrvatske na križu,a druga je otraga. (slika na slijedećoj stranici)

C:\Users\Ivan\Downloads\IMG_20210929_145227.jpg

Uz svaki stupić stoji jedna žena(djevojka) koja oko vrata ima jedinstven šal na provlačenje (lijevo). Napravljeni su od crvene i bijele vune u četiri različita modela.

Imate PROMIDŽBU na glavnom izborniku, a tu se možete informirati ili skinuti niz korisnih i zabavnih sadržaja.

Na stolici je POPIS PALIH ZA SLOBODU DOMOVINE i hrvatska himna na mehaničko navijanje Švicarske proizvodnje. Izjava tvorca: “Nije mi poznato da neke druge države imaju ovakva rješenja, ali sigurno znam da se nešto ovakvo više NE PROIZVODI i vjerojatno neće C:\Users\Ivan\Downloads\Screenshot_20211005_180820_com.google.android.gm.jpg zbog poodmakle dobi proizvođača kojega osobno poznajem. Ovakvu sam dobio na poklon i doradio tako da je jedina na Globusu ” jer ima veći jarbol od ove,veću zastavicu i obojana je u bijelo,u bijelu Hajdukovu boju.

Iznad stolice je Hrvatska na križu koja umjesto Isusova INRI ima natpis W.E. što nosi trostruku poruku, a drži je Isusova cruka da ne padne:(Poveznica sa izjavom Ante Starčevića BOG I HRVATI!)

HNK-WŽrtva smo jer:

  1. Od sebe smo „napravili Engleze“ i postali (mi-W.E.)
  2. Uzorak smo žrtve interesnih sukoba između “istoka i zapada“ (zapad-istok, West-East-W.E.)
  3. Svima će biti bolje kada bude mjesta za Boga u europskome Ustavu

(dobrodošla Europa-Welcome Europe-W.E.)

LIJEVI su izdali Državu, a DESNI Naciju.

Temeljni pristup za izlazak iz devetoga kruga pakla nije PROZIV nego POZIV za mir i dobro svih Naroda i Domovina mira.

Na čelu Govornice je Slogan:

HSP - HRVATSKA STRANKA PRAVA - YouTube

Hoćemo Hrvatska

Samo Stranka

Pravedno Prava

Slijedi anketni listić koji dijelimo nazočnoj javnosti čime se neposredno obraćamo osobi

koja iskazuje svoju volju,a mi dobivamo ANKETU koju drugi plaćaju i lažu.

Poštovani,

na ovom papiru možete postaviti pitanje ili dati mišljenje.Papir uložite sa desne strane stola u veliki prorez. Odgovor ćete dobiti na internet stranici www.hsp-split.com u rubrici Česta pitanja (FAQ) ili na kontakt kojega ostavite. Hvala.

­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­__________________________________________________________________________

________________________________________________________________­­­__________

__________________________________________________________________________

__________________________________________________________________________

__________________________________________________________________________

__________________________________________________________________________

__________________________________________________________________________

Zaokružite stranku od koje očekujete gradonačelnika Splita! HSP, HDZ, SDP, DP, MOST

 

C:\Users\Ivan\Documents\HSP\Sve slike\GOV3.JPG

Popunjeni anketni listić ulažemo u veliki prorez sa desne strane stola.

C:\Users\Ivan\Downloads\Screenshot_20211021_011216_com.google.android.apps.docs.editors.docs.jpg

C:\Users\Ivan\Documents\HSP\Sve slike\GOV4.JPG

Tu je i jedinstvena nacionalno obrazovna knjižica profesora Matka Marušića, Živjeti u župi Radobilji koja na osobit način čini višeslojni zahvat i opisuje naš odnos prema iseljeništvu, odgoju i obrazovanju djece te organizaciji sekularnog i vjerskog života u župi koji se onda preslikava na čitavu Hrvatsku. Kroz knjižicu se osjeća jak nacionalni naboj prožet psihologijom,sociologijom, teologijom,ekonomijom…Knjižice se dijele bez naknade.

Nakon osnovnog predstavljanja Govornice, vodim vas u virtualnu šetnju Rivom. Šetnjom na Rivi možete upoznati nove osobe i situacije, a danas je posebna prigoda upoznati HSP i njegovu jedinstvenu Putujuću Govornicu sa stolom u svom osnovnom postavu.

Dolaskom do Govornice u prvom pogledu vidite četiri žene sa posebnim šalovima oko vrata, koje drže počasnu stražu i dijele knjižicu Živjeti u župi Radobilji. Na prednjoj strani na Putujućoj Govornici je plakat stranke HSP grada Splita koji vas obavještava o internet stranici www.hsp-split.com i mogućnostima izbornika ,pored ostaloga, PROMIDŽBA koja u svom sadržaju nudi nešto novo,zabavno i nepostojeće kod drugih stranaka. Prema govorniku je okrenuta slika sa snažnim izrazima o našem odnosu prema žrtvi za Hrvatsku a to je vidljivo na slici (prethodna stranica).

Tekstovi su kako slijedi ali je slika namjerno izvrnuta jer smo mi uglavnom u takvom odnosu prema žrtvama za Domovinu i Državu. Imamo prigodu na slijedećim Izborima svih razina, pokazati svoj istinski pijetet prema žrtvama i ispraviti odnos prema kojemu nam je uvijek netko drugi kriv. Iziđimo na izbore, poklonimo svoje povjerenje onima koji nisu pokleknuli ni kada je bilo najteže i kada su se glave polagale u temelje Domovine i Države. Ako to sada ne počnemo činiti, nećemo imati što ostaviti djeci i unucima a i sami mi ćemo biti nemoćni i posramljeni.

Božidar Prosenjak: Ako vam je težak stijeg čestitosti, utaknite ga u zemlju gdje počivaju naše kosti,mi ćemo ga držati,vaši BRANITELJI!

fra Ladislav Fisić: Rasli smo u korijenu, ne u granama. Ne previsoko da bi bilo sunca za sve. Ali duboko da bi nam niti života bile jake.

Neka nam ova slika zajedno sa onom Hrvatska na križu , bude trajna opomena da ne moramo ponavljati gradivo iz naše krvave Povijesti. Dobrodošli i počnimo konačno i mi misliti o svome bitku na svome tlu!

Zajedno do slavlja…

PREDLAGATELJ: Stipe Bralić dipl.inž. i satnik OSRH u (ne)miru

U Splitu, 23.05.2022